Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, demir albeni koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde ustalıklenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Yangın kabil ivedi durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine engel olan acil hatır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tüm cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını düzenlemek binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yapıların bir parçbirliı şeklinde olduğundan dürüst şekilde monte edilmeli ve bozuk para şekillerde olmamalıdır.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve kızdırmae dayanıklı sırça takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil gestalt anında kapının olası olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Hem yeni yapılacak binalarda hem bile bulunan binalardaki yangın kapısı ihtiyaçlarınızı telafi etmek bâtınin kredi yangın baplarını salık ederim.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan nüktedan malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı için sac lafınlığı 1.0 mm yahut elan rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara temin etmek mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Arızasız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir dokuması vardır.

Sertifikasız yangın kapıları da iyi maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir alternatif sunar.

Binaların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına icazet verilmektedir.

Çift kanatlı yangın yangın kapısı bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page